loading...

مجله خبری تشریفات

بازدید : 22
شنبه 19 اسفند 1402 زمان : 14:30


برای پذیرایی کردن با به کار گیری از میوه ها در تشریفات ترحیم مشهد مراسم عروسی، میتوانید از دو طریق متعدد استعمال نمایید.

سینی پذیرایی میوه
شما میتوانید برای پذیرایی مهمانان در مراسم عروسی با به کار گیری از میوه، از سینی و یا این که ظروف میوه خوری مبنا دار استعمال فرمائید. در‌این نحوه، معمولا برای هر ۵ تا ۶ نفر مهمان و در واقع، برای هر میز عروسی، یک کاسه میوه خوری شکیل و قشنگ که معمولا با استعمال از میوه های متنوع لبریز میگردد، در لحاظ گرفته گردیده و این کاسه ها روی میزهای پذیرایی قرار می‌گیرند. در این حالت، این ظروف میوه خوری می‌تواند با به کار گیری از میوه های متنوع و متعدد لبریز گردیده و مهمانان نیز میتوانند از هر نوع میوه ای که دوست داشتند، تمایل نمایند.

همینطور، در شرایطی که که ظروف میوه خالی شد، مهمان دارهای تالارهای پذیرایی میتوانند به صورت تر و تمیز ظروف میوه خوری را مجددا لبریز نمایند. با این شیوه، رضایمتندی اشخاص از طریق پذیرایی با میوه ارتقا پیدا کرده و شاید درصد کمتری از میوه ها دست خورده گردیده و یا این که درصد کمتری از آن‌ها روی دست صاحبخانه باقی بمانند.

این نوع روش پذیرایی معمولا برای مراسم ها و ضیافت هایی توصیه می شود که تعداد مهمان ها تحت ۳۰۰ نفر میباشد.

پذیرایی تک نفره با به کارگیری از میوه
در طرز دیگر پذیرایی با استعمال از میوه، می اقتدار از هر میوه ی دلخواه، به تعداد کافی در بشقاب های میوه خوری به یار کارد قرار بخشید. این بشقاب ها به طور منحصر به فرد و برای هر مهمان به طور غیروابسته در لحاظ گرفته می‌شوند. در‌این حالت، میوه هایی مانند موز و یا این که خیار سبز به تعداد مهمان ها خریداری میشوند و بقیه میوه ها نیز برای اشخاص به یک واحد سنجش در بشقاب قرار داده میشوند.

معمولا با به کار گیری از این نحوه، مقدار بیشتری از میوه ها روی دست صاحب خانه باقی می‌ماند. چون ممکن میباشد مقدار میوه ها برای هر شخص زیاد باشد و یا این که شخص مهمان تمایلی به میل کردن برخی میوه های بشقاب نشانه ندهد. به همین عامل، معمولا پیشنهاد می شود در شکل قابلیت، از طریق سینی پذیرایی میوه استعمال شود.


برای پذیرایی کردن با به کار گیری از میوه ها در تشریفات ترحیم مشهد مراسم عروسی، میتوانید از دو طریق متعدد استعمال نمایید.

سینی پذیرایی میوه
شما میتوانید برای پذیرایی مهمانان در مراسم عروسی با به کار گیری از میوه، از سینی و یا این که ظروف میوه خوری مبنا دار استعمال فرمائید. در‌این نحوه، معمولا برای هر ۵ تا ۶ نفر مهمان و در واقع، برای هر میز عروسی، یک کاسه میوه خوری شکیل و قشنگ که معمولا با استعمال از میوه های متنوع لبریز میگردد، در لحاظ گرفته گردیده و این کاسه ها روی میزهای پذیرایی قرار می‌گیرند. در این حالت، این ظروف میوه خوری می‌تواند با به کار گیری از میوه های متنوع و متعدد لبریز گردیده و مهمانان نیز میتوانند از هر نوع میوه ای که دوست داشتند، تمایل نمایند.

همینطور، در شرایطی که که ظروف میوه خالی شد، مهمان دارهای تالارهای پذیرایی میتوانند به صورت تر و تمیز ظروف میوه خوری را مجددا لبریز نمایند. با این شیوه، رضایمتندی اشخاص از طریق پذیرایی با میوه ارتقا پیدا کرده و شاید درصد کمتری از میوه ها دست خورده گردیده و یا این که درصد کمتری از آن‌ها روی دست صاحبخانه باقی بمانند.

این نوع روش پذیرایی معمولا برای مراسم ها و ضیافت هایی توصیه می شود که تعداد مهمان ها تحت ۳۰۰ نفر میباشد.

پذیرایی تک نفره با به کارگیری از میوه
در طرز دیگر پذیرایی با استعمال از میوه، می اقتدار از هر میوه ی دلخواه، به تعداد کافی در بشقاب های میوه خوری به یار کارد قرار بخشید. این بشقاب ها به طور منحصر به فرد و برای هر مهمان به طور غیروابسته در لحاظ گرفته می‌شوند. در‌این حالت، میوه هایی مانند موز و یا این که خیار سبز به تعداد مهمان ها خریداری میشوند و بقیه میوه ها نیز برای اشخاص به یک واحد سنجش در بشقاب قرار داده میشوند.

معمولا با به کار گیری از این نحوه، مقدار بیشتری از میوه ها روی دست صاحب خانه باقی می‌ماند. چون ممکن میباشد مقدار میوه ها برای هر شخص زیاد باشد و یا این که شخص مهمان تمایلی به میل کردن برخی میوه های بشقاب نشانه ندهد. به همین عامل، معمولا پیشنهاد می شود در شکل قابلیت، از طریق سینی پذیرایی میوه استعمال شود.

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 0

درباره ما
موضوعات
آمار سایت
  • کل مطالب : 129
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 22
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 171
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 195
  • بازدید ماه : 470
  • بازدید سال : 1859
  • بازدید کلی : 3151
  • <
    پیوندهای روزانه
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    کدهای اختصاصی